Presentació ROSA VILLANUEVA

on 9 febrero, 2016
in Crecimiento Personal
by
with No Comments

Foto de Rosa Villanueva

Foto de Rosa Villanueva

Presentación

ROSA VILLANUEVA

Poco a poco vais conociendo a mis colaboradores. Esta es Rosa Villanueva: Rosa es alegre, dinámica, intensa…..profunda. Cómo ella misma dice es una persona inquieta, pero sus inquietudes y aprendizajes sabe compartirlos (cuando ya los ha integrado) con una intensidad y un amor intensos y desbordantes. Es una persona vital y altruista. Despues de una formación académica clásica se orienta hacia la naturopatia y las terapias energéticas, de las que sigue aprendiendo y enseñando. Espero, y deseo, que sus escritos y sus palabras encuentren en este espacio y en tod@s l@s que la leais la misma fuerza y ternura que yo encuentro en su persona. Seguro que sus escritos no os dejan indiferentes. Os dejo con ella.

Presentació Rosa

Hola, sóc ‘la Rosa’, un ser inquiet que sempre he pensat que la vida era quelcom més del que veiem.

Vaig començar estudis clàssics com ara Llicenciada en Ciències Químiques, Naturòpata i Quiromassatge Terapèutic . Un cop acabat això, em vaig adonar que em faltava més i el Reiki em va atreure. Però una cosa porta a una altre i en sentir l’aura i l’energia del cos em vaig sentir atreta per la Sanació de l’Aura. No la veig, però la puc tocar i reconstruir-la, generant equilibri en la persona.

Aleshores, fent aquest tipus de sanació vaig traspassar els límits del temps i l’espai, ja no em dedico a la sanació del problema d’ara, sinó que la veig com una persona a temporal que porta unes experiències i uns bloquejos, ja sigui d’aquesta vida o d’altres anteriors.

El treball fet a aquest nivell fa que la persona s’hagi d’involucrar en la seva evolució i el seu avanç depèn d’allò que la seva ànima necessiti i respecta el seu procés d’evolució.

Després de tot això, al meu voltant he trobat que hi ha unes energies molt suaus que m’ajuden cada dia: els Àngels i Arcàngels. Només us puc dir, que és tot un plaer i un privilegi haver-los descobert, poder canalitzar la seva energia. Allà on hi ha un dubte, ells posen la seva energia suau, sanadora, transmutadora,… aportant tot allò que necessitem per poder seguir avançant.

Desitjo de tot cor, poder aportar la meva experiència a aquest blog del Joan, perquè us pugi arribar i us ajudi tant com a mi m’ha fet.

Un peto de Llum, Pau i Amor per a tots!!

Pin It

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

« »